Verzend en Retourbeleid

 

Verzending
Bestellingen worden binnen 1-3 dagen na aankoop verzonden. Wij verzenden binnen Nederland met DhL en binnen België met PostNl.
De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland en België zijn €5,99..

Retour
We hopen natuurlijk dat je blij bent met jouw aankoop. Als dat niet het geval is, heb je vanaf de datum waarop je je bestelling hebt ontvangen, 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. via ons retourportaal.

  1. Maak een retourlabel aan via ons retourportaal Je hebt 14 dagen (na Verzending) de tijd om je item(s) te retourneren, anders kunnen wij helaas de retour niet in behandeling nemen.
  2. Als je retourlabel hebt aangemaakt ontvangt je een Retourlabel om het pakket terug te sturen.
  3. (1) Verpak je item(s) in de originele staat met kaartjes samen met alle accessoires/gifts in de originele verpakking. (2) Je item(s) mag/mogen niet beschadigd of gedragen zijn.. (3) Zorg ervoor dat de kleding schoon is (geen dierenharen, parfum of andere geuren)
  4. Verstuur jouw retour.
  5. Let op: Sieraden en haar-accessoires mogen niet geroutineerd worden.

De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Let op: zonder verzendbewijs kunnen wij geen onderzoek starten naar vermiste retouren en worden deze dus niet terugbetaald.

Zodra de retour is goedgekeurd, wordt het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) binnen 5 werkdagen na ontvangst teruggestort. Wij hebben het recht om geretourneerde artikelen af te wijzen wanneer niet aan de voorwaarden voldaan wordt.

 

 

 

Voor meer informatie zie onze Algemene Voorwaarden.